AlleHypnotherapeuten.nl

Een hypnotherapeut vindt u hier

FAQ

Wie kan een vermelding krijgen op www.allehypnotherapeuten.nl?

Hypnotherapeuten die voldoen aan één of meer van de volgende eisen:
– een opleiding tot hypnotherapeut
– lid van één of meer gespecialiseerde verenigingen of beroepsorganisaties, zoals bv. NIP, NVP, NVVP, NGVH, NBVH, LVE, NVO, NMI, NAP, SONT, IFOH, ISMA, NVNLP, BER, SRBAG, VGCT, RING, Milton Erickson instituut, BOKA, NVGP, VKJP etc.

Hoe is het met de vindbaarheid van de adressenlijsten?
De websites worden erg goed gevonden. Als u zoekt op ‘hypnotherapeut’ of ‘hypnotherapeuten’ komt u direct www.allehypnotherapeuten.nl tegen, en als u zoekt op ‘coach’ ziet u al snel de website www.allecoaching.nl verschijnen. De bezoekersaantallen zijn dan ook voor al deze websites zeer hoog. Wij hebben hier veel in geïnvesteerd, omdat het voor u belangrijk is om immers met uw vermelding ook goed gevonden te worden.
Voor wie zijn de andere adressenlijsten bedoeld?
– Op de website www.allecoaching.nl staan beroepskrachten op vermeld die werkzaam zijn als ‘coach’. 
– Op de website www.allehaptonomen.nl staan beroepskrachten op vermeld die werkzaam zijn als behandelaar in de haptonomie.
– Op de website www.allepsychologen.nl staan psychologen, pedagogen en psychiaters op vermeld.
Hoeveel kost het als ik ook op een andere adreslijst of andere provincie een vermelding?
Voor slechts 12,50 euro per jaar, heeft u een extra vermelding op een andere adreslijst of andere provincie.

Mocht u zich hiervoor op een later tijdstip opgeven, dan wordt de datum van verlenging gelijk aan de datum van uw eerste vermelding.

Wat zijn de kosten?

De jaarlijkse kosten per adreslijst zijn 12,50 euro, 10 euro als u via een machtiging voor automatische incasso betaald. U wordt dan vermeld op de adreslijst van uw regio. Tegen meerkosten kan een informatiepagina toegevoegd worden en/of koppelingen aan emailadres en website. De éénmalige kosten die nodig zijn om uw vermelding aan te maken zijn 25 euro. Voor extra zaken als en eigen informatiepagina ed. betaald u ook éénmalige kosten. Zie ook de pagina Tarieven.

Als ik een wijziging wil aanbrengen, hoe werkt dat?
Per mail stuurt u uw wijziging toe naar info@amerweb.nl . Vermeld daarbij de volgende zaken:
– de adreslijst waar de wijziging op aangebracht moet worden
– de provincie waar u op vermeld staat
– de wijzigingen die u aan wilt brengen.
De kosten zijn 15 euro per wijziging.
Hoe zit het met de factuur?
Indien u zich via de email opgeeft voor een vermelding gaat u akkoord met de vermelde voorwaarden, de kosten, en de daaraan verbonden betalingsverplichting. U ontvangt een factuur, overeenkomstig de kosten, zoals op deze pagina’s vermeld staan. U gaat akkoord met de elektronische toezending van facturen. Facturen worden in .pdf formaat aangemaakt en verzonden per email. U dient het door u opgegeven emailadres werkend te houden en Amerweb op de hoogte te brengen van wijziging hiervan. Als u dat niet doet, heeft u de kans dat u de facturen niet ontvangt, terwijl u wel verantwoordelijk bent voor de betaling .
Hoe geef ik mij op?
Als u de pagina’s voorwaarden en tarieven gelezen heeft, klikt u door naar het opgaveformulier. Dit vult u in. Aan het eind dient u akkoord te gaan met de voorwaarden, voordat u op ‘verzend’ drukt. Indien u zich via de email opgeeft voor een vermelding gaat u akkoord met de vermelde voorwaarden en de kosten.                                                                                                                 
Kan ik mij na opgave nog bedenken en van mijn aanmelding afzien?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Als u het opgaveformulier verzend, dan gaat U immers akkoord met de kosten en de voorwaarden. U heeft dus opdracht gegeven om werkzaamheden voor u te laten uitvoeren, en dan is het dus helaas niet mogelijk om daar weer van af te zien. U kunt natuurlijk wel opzeggen om zo de verlenging van uw contract stop te zetten.
Let dus goed op: Wanneer u het opgaveformulier invult en op ‘Verzend’ klikt zet u een digitale handtekening voor een overeenkomst; u verklaart u de ‘Tarieven en voorwaarden’ gelezen te hebben en akkoord te gaan met de inhoud hiervan. Deze online aanmeldingsprocedure is goedgekeurd door Gerechtsdeurwaarder West-Brabant te Zevenbergen.

Hoe beëindiging ik mijn van deelname?

Deelname is steeds voor de duur van een jaar. Uw deelname  wordt stilzwijgend verlengd steeds met een periode van één jaar.  Opzegging dient 2 maanden van te voren te gebeuren, dit dient u per e-mail te doen. U krijgt dan een bevestiging, hetgeen voor u bewijs is van uw opzegging. Bij latere afmelding dient de bijdrage voor het betreffende jaar volledig voldaan te worden.  Bij prijsverhogingen heeft u vanzelfsprekend het recht uw deelname niet te verlengen, en bent u niet gebonden aan de opzegtermijn!

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op via info@amerweb.nl